Miss Butterfly's Stories: Biskut warna-warni

Friday, 13 April 2012

Biskut warna-warni

Assalamualaikum

Sumber: http://ismailfitry-klasik.blogspot.com   

Sapa pernah makan? Angkat tangan, angkat tangan. 

Saya!Saya!Saya! *naik atas kerusi, nak angkat tangan paling tinggi* Haha

Rasanya, sesiapa yang pernah merasa zaman kanak-kanak, mestilah pernah makan benda alah ni kan. Hehe. Benda alah ni, sebenarnya ialah biskut warna-warni. Rasanya, sedappppp. Tapi jangan melantak banyak sangat! Bahaya untuk kesihatan tau, tau. ^_^// Lepas makan, mesti minum air suam/mineral water secukupnya. Untuk menyeimbangkan gula dalam badan. *ecewahh. hehe*

Alkisahnya. . .

Tadi MissB pergi Tesco dengan rumate, pastuh nampak lah ada benda berwarna-warni dari jauh. Shining! Silau mata MissB tau. Hehe. Padahal, MissB yang mengade nak beli jugak. Tak kira! Tak kira! *hentak-hentak kaki kat depan makcik cina tu*  Sambil buat muka kebuluq. Haha

Lepas beli je, terus buat muka bangga. HAHAHAHA *ketawa puas hati* . Hidung kemain, dah tau hidung kemetot, nak jugak berlagak hidung mancung. *hidung tinggi* Pastuh, show off kat semua orang kat Tesco, aku ada biskut warna-warni, kau ade? Bhahaha XD   *kejam gile, MissB taklah sekejam tu* Hihihi. MissB terus sorok kat dalam goody bag MissB, kedekut hajah bakhil punya pasal. Haha XD


Oleh itu, bertemankan biskut warni-warni, MissB dengan bahagianya, menyambung membuat fail ISL & Tutorial. 

"Makan didahulukan, kemas fail dikemudiakan" Hahaha 




^_^// Senyum sampai kening \\^_^







2 comments:

  1. mak selalu bekalkan biskut warna warni ni mase sekolah2 dulu.. skrg ni dh xmkn dah.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok nya, bekal hari2. Comel. hehe ^_^//

      Delete

Thanks for the comment ^.^//

[close]