Miss Butterfly's Stories: MissB : Alhamdulillah, Syukur

Thursday, 26 January 2012

MissB : Alhamdulillah, Syukur

celoteh efalovesukasuki

Jangan MALAS untuk mengucapkan syukur ALHAMDULILLAH =)


Bertambah lagi hari yang sangat happy dan seronok.walaupun elaun belum masuk buku akaun lagi. MissB dan rakan-rakan tetap berasa gembira dan seronok!! *perlu ke nak bagi tahu satu dunia?* -,-  

Thankyou Allah for giving me the precious give. 

Alhamdulillah, dikurniakan sahabat handai yang sangat memahami dan saling melengkapi antara satu sama lain. cabaran, dugaan dan halangan kami tempuhi bersama. Bergelak ketawa, menangis semua nya bersama. 

Adakah ia nya satu nikmat ? Ya, ia adalah salah satu nikmat yang Allah berikan kepada kita. Malangnya ada di antara kita tidak mensyukuri nikmat yang Allah telah berikan. Bukan tidak mensyukuri, tetapi lupa dan tamak dan tidak pernah puas kerana terlalu inginkan kebahagian dunia. Bagi mereka, nikmat itu tidak cukup. Selalu mengatakan diri nya itu bersendirian, lonely bak kata omputeh. Tapi, tak kah dia sedar Allah sentiasa ada bersama kita, walaupun kita sering melupakan nya  (T_T)  dan Allah juga memberikan kita nikmat iaitu --->  SAHABAT . 

MissB sedar diri, MissB bukan lah baik sangat nak cakap semua ni, tapi, seriously. Semua apa yang MissB taip di blog ni, ikhlas dari lubuk hati MissB. I write everything okay in my blog. Jangan nak pertikaikan benda yang remeh temeh. Jangan nak cakap MissB sape nak buat entry ala2 tazkirah bagai. Hello, berani face-to-face, jangan face-to-book.  Boo u !  *MissB budak emo, semua ni berkat Mama Noor MamaEmo*   Tak salah kan kalau sekali sekala, selalu selalu kita nak ber-muhasabah diri kan, kan kan ? ^_^  *mata penuh cahaya, berlinang-linang*Sahabat untuk selamanya~  =)
InshaAllah

4 comments:

 1. @ Siti Nur Azanee Bt Buseman

  Ada manyak kreatif kan ? hehehe =D

  ReplyDelete
 2. uhuk2, batuk xhenti2 baca tok . face to book segala-galany . *mesti juak mok cgek dunia tauk, kau ada?? lalalala~

  ReplyDelete
 3. @ Pu Huiren

  HAHA, esok meli ubat batok cap ibu dan anak k. Hehehe =D

  Adaaaa, jgn madah sik ada. Dirik tok semua ada okayy =D

  ReplyDelete

Thanks for the comment ^.^//

[close]