Miss Butterfly's Stories: Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway

Tuesday, 5 April 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway

celoteh efalovesukasuki


woottt~ woott~ ada apa dengan cik yuyu zulaikha yang comel molek ni?

dan sebenarnya bak kata cik yuna, cik yuyu ada buat Ferrero Random Giveaway , jadi efa dengan segan lagi silu dan senyum tersimpul simpul nak JOIN! nak JOIN! :)

jadi kalau ada rezeki, dapat lah coklat ituuuu. kalau takde . terpaksa lah telan air liur je. hehe

jadi bagi sapa2 yang nak join silalah join, amatlah dialu-alukan, syarat-syaratnya:



  • buat satu entry bertajuk Yuyu Zulaikha- Ferrero Random Giveaway
  • tepek header yuyu. di entry tersebut
  • dan review sikit, kalau tak macam sia sia jesatu entry
  • tak tag pon takpe, tapi kalau nak tag. BOLEH :)
  • hantar url entry tersebut kat komen entry blog yuyu
  • sampai bila? yuyu akan bagi tau nanti.



saya taknak tag, saya nak sapa2 yang baca entry ni. JOIN :) ehhh ehhhh , jangan nak buat2 tak baca pulak ek, anda dikira di tag. hehe.

JOM JOIN SEKARANG :)

1 comment:

  1. pok amai amai...
    belalang kupu-kupu...
    join giveaway yuyu...
    mana tahu menang ferrero satu...


    sape nak menang ipad 2 ???
    klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

    ReplyDelete

Thanks for the comment ^.^//

[close]