Miss Butterfly's Stories: "BFF KISZYDOLLS SHOP'S GIVEAWAY"

Saturday, 9 July 2011

"BFF KISZYDOLLS SHOP'S GIVEAWAY"

celoteh efalovesukasuki

Pagi-pagi ni nak blogwalking, pastu pegi singgah dekat blog kak kisz . Alololo, comel betul kiszdolls ni sume, menarik dan apa yang specialnya ialah. HANDMADE! :0 kau ade? xde kan. Cute gila.



kalau bawak tido Dolly2 ni sume, besttt. Nyenyak tanpa gangguan nyamuk. Hehehe. Dan kebetulan kak Kisz ada buat Bff Give Away. Mungkin~ efa nak join. yeayyyy ^_^ Jadi kalau nak join, mesti lah ada syarat kan kan kan kan ... salah satu syaratnya ialah tag 30 orang. Wow, ramai bebeno. tapi efa nak tag jugok, hehehe

                                           

Mereka yang di tag ialah:

4. Joker
9. Farizz
15. Aku Eiz
18. Lulu
26. Zaieyda
27. YANYAN
30. Yana


Fuhh! Done ^_^




Hadiah hadiah Giveaway itu =)


create your own banner at mybannermaker.com!

Klik baner di atas untuk pergi ke Blog Kak  Kisz
TARIKH TUTUP GIVE AWAY :
 7 OGOS 2011

#sapa cepat dia dapat! :)





13 comments:

  1. dear:) thanks a lot tau coz join..actually,akak suhh tag dalam fb..melalui fb la..link ke kiszydolls shop fan paga;)adek tag yang ni ke?
    thanks again;)

    ReplyDelete
  2. memang comel-comel semuanya. handmade? pandainya beliau buat.err jenuh gak ya nak kena tag 30 orang? btw, good luck !!!!

    Kau Jantung Hati
    Awak Curang. Semua Salah Saya

    ReplyDelete
  3. @Miss Y and Her World

    hehe,thankyou Miss Y ^__^

    jenuh x jenuh, sebab dolly yang cute punye pasal sanggup. Apapun boleh. hehehe =p

    ReplyDelete
  4. @ EYP_g.0.n.z.a.L.3.s

    thankyou~~ xnak join ? =)

    ReplyDelete
  5. ouch3,shomel gilaaaa thnx tagging efa! :D <3

    ReplyDelete

Thanks for the comment ^.^//

[close]