Miss Butterfly's Stories: "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

Saturday, 9 July 2011

"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

celoteh efalovesukasuki



Jom kita join Mega Give Away mereka! ^_^ Hadiah lumayan tuh. Rugi kalau tak join taw.
|
|
|
|
V
Klik disini kalau nak join.
pastuh
Kalau nak tengok hadiah hadiah die tgk kat sini.

Jadi saya nak tag:


dan mereka yang baca entry nih ^_^



SYARAT SYARAT:

  • Follow Cik Yana  DAN Cik Putih 
  • Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  • Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry GA tersebut..
  • Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  • WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen.
  • Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  • Kalau rajin like la fan page cik putih& cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  • Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu.


senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 


p/s:  Hope aku dapat :p hehehe




2 comments:

Thanks for the comment ^.^//

[close]